Ви зараз переглядаєте Кейтеринг барбекю в Києві та Київській області

Кейтеринг барбекю в Києві та Київській області

Організація виїзних кейтеринг заходів, зокрема, з приготуванням страв “на вогні” або барбекю – це те, чим давно й успішно займається команда Smart Catering.

Гідна якість і доступна вартість послуг – це те, за що нас обирають і цінують наші клієнти. Відгуки у відкритих джерелах є яскравим тому підтвердженням. Незважаючи на складнощі, викликані відомими світовими подіями, ми все ж таки втримали свої позиції і зберегли незмінно високу якість сервісу, що надається, і доступний рівень цін.

Ба більше, ми ще укрупнилися і розширилися, злившись пакетами (частками) з компанією з виготовлення бургерів. Це досить відома в Києві торгова марка – “Burger 41”. У зв’язку з цим наше барбекю меню для пікніків стало ще багатшим. Воно поповнилося “Street Food – меню” з крафтовими бургерами, сендвічами, бутербродами за “правильною” рецептурою. Сьогодні бургери та бургеронабори з “Burger 41” успішно реалізуються в Києві, ставши справжніми фаворитами навіть у найвибагливіших гурманів.

Гідна якість і доступність цін забезпечується так само прекрасною виробничою базою: у нас 2 повністю укомплектованих приміщення для професійної підготовки кейтеринг подій будь-якого формату, а також свій сервіс оренди посуду, приладів і всього необхідного обладнання для виїзних заходів (багато кейтерингових компаній орендують все це у нас).

Також ми маємо у своєму розпорядженні досить широкі можливості при підборі майданчиків для подій. Часом саме місце проведення, точніше, його оренда, виявляється витратною позицією кошторису заходу. Для своїх клієнтів ми даємо хороші ціни по локаціях; іноді ця різниця може досягати 30%. У нашому арсеналі понад 150 різних майданчиків у Києві та області, зокрема, найбільш “пікнікові” – ВДНГ, парк Іллі Муромця. Наші партнерські домовленості з власниками майданчиків поширюються і на наших клієнтів.

Всі свої кейтерингові заходи ми супроводжуємо договорами та всіма необхідними супутніми документами.

Оформлення замовлення на організацію виїзних пікніків, шашликів і барбекю

Алгоритм організації BBQ пікніка включає в себе:

  • Підбір локації під захід. Це може бути паркова зона, берег озера або річки, заміський особняк, ліс або поле. У розпорядженні клієнтів наша велика база майданчиків Києва та області. Але якщо ви вже визначилися з місцем проведення події, то не питання – організуємо і проведемо пікнік і на вашій території.
  • Вибір формату меню (класичне, street-food, рибне, вегетаріанське; для корпоративу, сімейного відпочинку, дня народження, весілля). У нас маса варіантів BBQ – меню для вашого свята.

За необхідності влаштуємо вам безкоштовну дегустацію затвердженого меню.

  • Якщо потрібно, то ми готові допомогти вам і з організацією розваг (спортивна активність – дартс, футбол, волейбол, квести; інтелектуальна активність, дискотека). Для дітей ми підберемо веселих аніматорів.
  • Прорахунок вашої заявки, узгодження деталей і укладення договору на організацію виїзного кейтеринг барбекю. Договір містить всю необхідну інформацію про майбутній захід (місце/дату проведення, перелік послуг з їхньою вартістю, графік або порядок оплат, відповідальних осіб).

Краще замовляти організацію пікніка за 2-3 дні до події. Але якщо раптом ви проґавили свої терміни, то в будь-якому разі зателефонуйте нам, і ми знайдемо розумне рішення.

Контакти для замовлення:

  • Тел. +38(095) 282-30-65
  • Email:infosmartcatering@gmail.com
  • Також можна звернутися через форму на нашому сайті.

Вашу заявку буде опрацьовано протягом півгодини, а наш відгук буде миттєвим.

Обслужимо будь-яку кількість гостей – від двох до 1500.

Ціна організації виїзного кейтерингу у форматі BBQ складається з:

  • Приготування та сервірування страв затвердженого меню.
  • Роботи персоналу (адміністраторів, кухарів, офіціантів і менеджерів).
  • Підготовки до самої події; сюди включено доставку продуктів і обладнання до місця проведення, а також прибирання після закінчення заходу.

Вартість барбекю (шашликів) на виїзді – від 500 грн./особа.

Мінімальне замовлення – від 15 000 грн.

Мінімальне замовлення на проведення кейтеринг заходів

по Київській області від 20 000 грн.

Ми проводимо всі свої кейтеринг заходи власними силами. Це дає змогу, як уже було сказано, наше хороше матеріально-технічне забезпечення, а також вигідні цінові пропозиції щодо оренди локацій для пікніків. Завдяки цьому клієнти задоволені і якістю наших кейтеринг послуг, і пропонованими цінами.

Робота з вогнем на відкритому повітрі вимагає дотримання певних правил безпеки. Наша команда організувала і провела більше сотні виїзних барбекю заходів, тому повністю відповідальна за безпеку ваших гостей.

Популярні види гриль – барбекю меню для проведення пікніків від Smart Catering

1) Меню-гриль “Класика” (шашлики, ковбаски на грилі, плов, чебуреки/купати, міні-бургери, міні-сендвічі/бутерброди, зелень, свіжі овочі, овочі на грилі, брускети і канапе та інше).

2) Меню-гриль “Фірмове” (бараняча нога на рожні / теляча шия / свиняча вирізка, шашлики класичні, овочі / овочі на грилі, плов, салати, міні-бутерброди / сендвічі /бургери, соління і зелень, інше).

3) Меню “Стандартний Street Food” – це вулична їжа, яка вживається стоячи. Закуски і підбираються таким чином, що це було зручно зробити в “польових умовах”. У меню – крафтові бургери (за рецептурою бургерної “Burger 41”, картопля фрі та інших видів (у спец. пакуванні), сендвічі, гарячі бутерброди, а також барбекю ніжки/крила/наггетси із закусками та салатами.

4) Меню “Мульти Street Food” – це популярний “стріт-фуд” народів світу. Німецькі ковбаски на грилі з різними соусами, фрикадельки, страви в лаваші, включаючи м’ясо та овочі, паелья, піти/піци/хот-доги та інше.

5) Ситне меню “Мега-3” – в його основі включено 3 крафтових страви (яловичий/свинячий ошийок, стейки запечені у фользі, свинячий окіст або бараняча нога цілими, засмажені на вогні.

6) Гриль – меню з риби і морепродуктів (стейки з сома, креветки, сібас, дорадо, юшка, річкова форель, палтус, лосось, раки та інше).

7) Меню “Для вегетаріанців” (ніжний пропарений плов із сухофруктами, хумус, сир і овочі на грилі, шашлик із картоплі та інше).

8) Меню “Мексиканець” (яловича/теляча/свиняча вирізка з мексиканськими травами і приправами, фахітос із запеченою куркою, тортильї, буріто, інше).

У цьому списку лише ті позиції, що користуються підвищеним попитом. Будь-яке меню розширюється і скорочується за бажанням клієнта.

Додатково пропонуємо вашим гостям захопливі майстер-класи приготування різних страв на вогні – бургерів, ковбасок, шашликів, хот-догів, юшки та плову.

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.