Ви зараз переглядаєте Організація барбекю на виїзді в Києві та Київській області
Assorted delicious grilled meat with vegetables sizzling over the coals on barbecue

Організація барбекю на виїзді в Києві та Київській області

Організацією кейтеринг заходів на виїзді, включно з BBQ пікніками з приготуванням страв “на вогні”, Smart Catering займається багато років, і досить успішно.

Високий рівень послуг, що надаються, і доступна ціна є визначальними факторами, завдяки яким нас обирають і цінують. За відгуками наших клієнтів, це саме так. Але не будемо голослівними, а наведемо аргументи, що підтверджують ці слова.

Чому за наших розрахунків будь-якої кейтерингової події її бюджет (за гідного рівня сервісу) буде нижчим, ніж у інших?

1) Порядні, компетентні професіонали, які знають свою справу, – це люди, які з нами; багато хто з них із нами з перших днів. Це кухарі та адміністратори, офіціанти та менеджери, технічний персонал. Навіть у ці непрості часи у нас не було прагнення скорочувати або звільняти своїх людей. Усе сталося з точністю навпаки. Наш штат ще поповнився професійними менеджерами та кухарями, бо ми укрупнилися, об’єднавшись із “Burger 41” – крафтовим відомим брендом у Києві з виробництва бургерів. Завдяки цьому також розширився й асортимент нашого BBQ меню. У ньому з’явилися тематичні барбекю – меню “Street Food” (стандарт і мульти).

2) У нас у власності дві великі бази-кухні в Києві, повністю укомплектовані та обладнані, із зонами і спец.приміщеннями для зберігання інвентарю та продуктів.

3) У нас у власності сервіс з оренди інвентарю/обладнання (Rent-Event) для будь-яких кейтерингових заходів (посуд, текстиль, прилади, намети і т.д.). І багато служб беруть все це в оренду у нас.

4) Ми напрацювали значний досвід при підборі локацій для проведення кейтеринг заходів будь-якого рівня. Ми запропонуємо вам 150+ майданчиків по Києву та області – найрізноманітніших за форматом/розміром/рівнем цін. Наша база постійно поповнюється новими позиціями, а наші партнерські угоди з власниками локацій актуальні і для всіх наших клієнтів. Вартість майданчика в комплексі кейтеринг-послуг буде нижчою, ніж при замовленні його оренди окремо.

Це ключові переваги, що дають нам змогу тішити своїх замовників гідним сервісом, водночас формуючи справедливу і доступну вартість будь-якої кейтеринг події. Відгуки наших клієнтів доступні в мережі.

І ще невелика довідка про те, як ми діємо, як ми функціонуємо.

  • Заявки обробляються максимум півгодини; наша відповідь буде моментальною.

Усі прорахунки на кейтеринг заходи оформляються в Exel. Файл містить кілька вкладок, де все зрозуміло, логічно, грамотно описано/прораховано. Усі позиції, загальний бюджет, усі статті витрат, їхня вартість, склад меню, вихід порцій у грамах тощо.

  • Усі свої кейтеринг події ми оформляємо договорами, а також надаємо підзвітні документи.
  • Наші клієнти перед заходом мають можливість безкоштовної дегустації страв з обраного меню.
  • У нас великий вибір меню для кейтеринг BBQ – від справжніх! крафтових бургерів і класичних шашликів до баранячої ноги на рожні.
  • Навіть якщо у вас дуже підтискають терміни проведення події, ми в будь-якому разі постараємося знайти для вас розумний варіант вирішення вашого питання.
  • У нас чудова клієнтська підтримка. Якщо ви з нами, то і ми з вами – завжди на зв’язку, завжди готові відповісти, запропонувати, вирішити будь-яке питання. Вашою подією опікуватиметься персональний менеджер.

Як замовити організацію виїзних пікніків, шашликів і барбекю

Замовити організацію кейтеринг заходу, зокрема барбекю і шашликів на виїзді, можна нашій команді. Подбати про це краще заздалегідь, – за 2-3 дні до події. Але навіть якщо терміни у вас підтискають, то телефонуйте нам, і ми запропонуємо вам гідне рішення.

Також, за необхідності, ми допоможемо і з організацією активностей (футбол, дартс, квести, волейбол, дискотека). Для дітей – аніматори.

Контакти:

Вашу заявку протягом 30 хвилин буде оброблено, а наш відгук буде миттєвим.

Обслужимо від двох до 1500 гостей.

Вартість виїзного кейтерингу у форматі BBQ включає:

  • Приготування/сервірування страв згідно із затвердженим меню.
  • Роботу всього персоналу (кухарів, адміністраторів, менеджерів, офіціантів).
  • Підготовку до заходу; сюди включено доставку продуктів, посуду, меблів, текстилю, інвентарю та всього необхідного обладнання до місця локації.
  • Прибирання після заходу.

Вартість шашликів (барбекю) на виїзді – від 500 грн./особа.

Мінімальне замовлення становить 15 000 грн.

Замовлення на проведення кейтеринг заходів

по Київській області від 20 000 грн.

Хороша матеріально-технічна база та вигідна цінова політика щодо оренди майданчиків для барбекю та пікніків, дає нам змогу проводити всі свої кейтерингові події власними силами. Ми хочемо, щоб і ви, ставши нашими клієнтами, залишилися задоволеними як якістю кейтерингу, так і нашими цінами.

Ми організували і провели понад сотню барбекю заходів на виїзді, і вміємо працювати з вогнем на відкритому повітрі. Це вимагає дотримання певних правил безпеки та вмінь за потреби застосувати потрібні захисні заходи.

Ми несемо повну відповідальність за безпеку ваших гостей.

Популярні позиції меню формату BBQ від Smart Catering

  • Меню гриль “Класика” (шашлики, чебуреки/купати, ковбаски на грилі, плов, міні-бургери, міні-бутерброди та сендвічі, зелень, овочі на грилі, канапе і брускети та інше).
  • Меню-гриль із трьох фірмових страв – баранячої ноги на рожні, телячої шиї та свинячої вирізки; у складі також класичні шашлики, гриль-овочі, салати, плов і міні-закуски.
  • Меню “Street Food” (мульти і стандартне) – вулична їжа. Основа стандартного меню – супер смачні бургери (за рецептом крафтової бургерної “Burger 41”), картопля різних видів (в інд. пакуванні), а також хот-доги, гарячі бутерброди, сендвічі, нагетси, крила/ніжки bbq, всілякі салати і закуски. У мульти “street menu” додаються страви популярної вуличної їжі різних народів світу: ковбаски гриль, шаурма та інші страви в лаваші, піца, піта, фрикадельки, паелья та інше.
  • Ситне меню “Мега-3” – в його основі включено 3 крафтових страви (яловичий/свинячий ошийок, стейки запечені у фользі, свинячий окіст або бараняча нога цілими, засмажені на вогні.
  • Меню “Рибний гриль” – в основі сомові стейки, дорадо/сибас/форель/лосось/палтус, креветки, юшка, раки тощо.
  • Меню “Для вегетаріанців” (ніжний пропарений плов із сухофруктами, хумус, сир і овочі на грилі, шашлик із картоплі та інше).
  • Меню “Барбекю-Мексика” – основний склад: фахіто з куркою на грилі, свиняча/яловича або теляча вирізка з травами і мексиканськими приправами, тортилья, буріто різних видів та інше.

Цей список складають ті позиції, які користуються найбільшою популярністю у наших клієнтів. Будь-яке меню може бути доповнене, розширене або урізане відповідно до ваших уподобань.

Додатково запропонуємо вам і вашим гостям цікаві майстер-класи з приготування бургерів, шашликів, ковбасок, юшки, плову, хот-догів та інших страв на вогні.

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.