Ви зараз переглядаєте Виїзні шашлики в Києві та Київській області за доступною ціною

Виїзні шашлики в Києві та Київській області за доступною ціною

Smart Catering – компанія з надання послуг кейтерингу, яка довгий час успішно організовує та проводить виїзні пікніки BBQ формату. Гідна якість і доступна вартість наших послуг є визначальними факторами вибору клієнтів на нашу користь. І навіть світові потрясіння не зломили нас, а, навпаки, допомогли побачити можливості, і ми стали однозначно сильнішими. Нас обирають тому, що розрахункова вартість будь-якого заходу в нас за високого рівня сервісу, що надається, нижча, ніж у багатьох інших кейтерингових служб.

За рахунок чого ми утримуємо ціни за незмінно гідного рівня обслуговування?

1. У нашому розпорядженні дві величезні бази – кухні, укомплектовані необхідним професійним спорядженням. Територіально вони розташовані в Києві.

2. Ми маємо власний бізнес-сервіс оренди необхідного обладнання для кейтеринг подій (меблі, текстиль, намети, посуд, прилади тощо), і багато компаній беруть (орендують) усю цю “атрибутику” у нас.

3. ми є співзасновниками компанії-виробника крафтових бургерів у Києві “Burger 41”. Ми розширили свій бізнес, і завдяки цьому наш штат ще поповнився професійними кухарями, менеджерами та адміністраторами. Також у зв’язку з цим збільшився асортимент нашого барбекю меню. До нього увійшли ще 2 позиції – “Street Food Стандарт” і “Street Food Мульти”. Це тематичні пікніки вуличної їжі на виїзді.

4. Наша команда напрацювала хороший досвід у підборі локацій для подій. У нашому арсеналі понад 150 майданчиків по Києву та області різного розміру, формату, з різним рівнем цін. І ця база постійно поповнюється, а наші довірчі домовленості з майданчиками-партнерами поширюються і на наших замовників. У комплексі послуг вартість самого майданчика буде завжди нижчою, ніж орендувати його окремо.

Як бачите, нас обирають і цінують не просто так. І ми дійсно володіємо потенціалом і засобами для пропозицій чудового сервісу і справедливої ціни. Наші клієнти підтверджують це своїми відгуками.

Наші кейтеринг заходи документарно так само оформляються належним чином.

Кейтеринг барбекю на виїзді. Як і де замовити

Для замовлення виїзного барбекю та інших кейтеринг подій у Києві та його околицях вам необхідно зателефонувати за вказаним номером: +38(095) 282-30-65. Ще можна замовити прорахунок заходу, написавши на infosmartcatering@gmail.com або звернувшись через форму на сайті компанії. У будь-якому разі, наш відгук буде миттєвим; заявку буде опрацьовано і прораховано протягом 30 хвилин. У нас цілком вистачить потужностей, щоб обслужити до 1500 ваших гостей.

Замовлення кейтеринг події (виїзних шашликів і барбекю) краще здійснювати заздалегідь, хоча б за 2-3 дні до початку заходу. Але, в будь-якому разі, ми підберемо для вас варіант, навіть якщо дедлайни підтискають. Просто зателефонуйте нам.

У формування ціни організації виїзних шашликів і барбекю входить:

  • Приготування/сервірування страв із затвердженого BBQ меню.
  • Робота персоналу (кухарі, адміністратори, менеджери, офіціанти, техперсонал).
  • Підготовка до заходу, доставка продуктів/обладнання до місця локації; прибирання після проведення барбекю.

Вартість виїзних барбекю (шашликів) становить від 500 грн./особа.

Мінімальне замовлення – 15 000 грн.

Вартість проведення кейтеринг заходів

по Київській області становить від 20 000 грн.

Наші потужності дають змогу проведення всіх кейтеринг подій власними силами. Ми маємо власні бази – укомплектовані кухні, професійні приміщення для зберігання продовольства, а також необхідне обладнання для пікніків, посуд, прилади, меблі. Завдяки цьому наша команда запропонує вам хорошу ціну і відмінний сервіс.

Барбекю на виїзді та всі заходи, пов’язані “з вогнем”, вимагають особливого професіоналізму і компетентності: на кону не тільки свято, а й безпека людей. Наша команда має значний досвід проведення заходів такого формату (понад сотню), тому всі запобіжні заходи і на підготовчому етапі, і під час самої події, будуть дотримані в повному обсязі.

Гриль – барбекю меню для пікніків. Популярні позиції

Звертаємо вашу увагу, що це зовсім не вичерпний список. Тут позначені лише найпопулярніші види барбекю меню з неповним описом (тільки основний склад кожного меню).

  • Меню на грилі (класичне) – основу складають шашлики і м’ясні ковбаски на грилі, а також чебуреки, купати, плов і міні-закуски (бургери, бутерброди, сендвічі, брускети, канапе).
  • Гриль – меню “3 фірмові страви”. Як уже можна здогадатися з назви, це меню у своїй основі містить три страви. Це бараняча нога, теляча шия або вирізка та свинячий ошийок або вирізка; з додаткового складу: класичні шашлики, міні-закуски, овочі гриль, салати та плов.
  • “Street Food Menu” (стандарт і мульти) – вулична їжа народів світу. Основа меню в стандартному форматі – крафтові бургери (за рецептурою нашої бургерної “Burger 41”), картопля (в інд. пакуванні) різних видів, а гарячі бутерброди, також хот-доги, сендвічі, bbq – ніжки та крила, нагетси, салати/закуски. У мульті “Street Food Menu” додано страви народів світу: німецькі ковбаски гриль, піца, піта, паелья, шаурма та страви в лаваші, шведські фрикадельки та інше.
  • Гриль меню “Ситне” – в його основі 3 ситні страви ошийок (яловичий/свинячий), запечені на вогні стейки у фользі, свинячий окіст або ціла бараняча нога приготовані на грилі.
  • Меню-гриль із риби – в його основі стейки (сом), дорадо/форель/сибас/палтус/лосось, раки, юшка, креветки.
  • Меню “Вегетаріанський гриль” – в його основі пропарений із сухофруктами рис, шашлики з картоплі, хумус, овочі та сир на грилі.
  • Барбекю меню “Мексиканське” – складається з таких основних страв, як фахіто з куркою (гриль), яловича / теляча або свиняча вирізка з приправами і мексиканськими травами, тортильї, буріто в асортименті та інше.

За бажанням замовника будь-яке меню можна скоротити або розширити. Але наша експертна думка така: що під час проведення подій на природі мінімальна кількість їжі на одну людину має становити щонайменше 900 грамів. Таке припущення продиктоване нашим досвідом.

Додатково проводимо всілякі майстер-класи з приготування страв на вогні – бургерів, хот-догів, шашликів, ковбасок, юшки та плову.

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.