Ви зараз переглядаєте Організація пікніка в парку ВДНГ. Барбекю на виїзді

Організація пікніка в парку ВДНГ. Барбекю на виїзді

ВДНГ – це не тільки місце величних народних здобутків, а й безліч зон BBQ. Тут справді дуже здорово і приємно провести час із сім’єю, родичами, друзями. Будь-який захід у парковій зоні ВДНГ – від дня народження і весілля до пікніка вихідного дня і ділових переговорів, воістину незабутній. Не відмовляйте собі в такому задоволенні, а ми допоможемо вам і з організацією, і з проведенням вашої події.

Шашлики та барбекю на ВДНГ – це один із найдешевших і, водночас, гідних видів відпочинку. Наша команда підбере оптимальний варіант меню для вашої події, і у вашому розпорядженні будуть найкращі зони BBQ і найкращі майданчики для відпочинку. Роздолля, краса і смачна їжа.

Ми з особливим трепетом ставимося до кейтеринг заходів на ВДНГ. Можна сказати, що це наше улюблене місце проведення виїзних шашликів і барбекю. Загалом, усе, що стосується дозвілля в парку ВДНГ, – тут ми “доки”. Постійно буваємо, проводимо свята, маємо добрі партнерські відносини з цією локацією.

Дуже незвичайним може вийти дитячий день народження в цій зоні відпочинку. Оскільки діти зазвичай прохолодно ставляться до смаженого на вугіллі м’яса, то в нас є спеціальний формат меню для цього випадку – з бургерами, картоплею фрі, хот-догами та сендвічами.

Зазначимо, що наші бургери та бургеронабори – це не просто їжа “а-ля мас-маркет”. У нас дві власних бургерних у Києві – під брендом “Burger 41”. Це саме бургери, справжні, приготовані за крафтовою рецептурою, привезеною з Німеччини. Варіанти найрізноманітніші; до них подаються також спеціальні соуси та закуски. Цей формат меню з бургерами чудово підійде і дорослим. Ви отримаєте справжню якість і незабутнє гастрономічне задоволення. Хтозна, можливо, потім ви станете замовляти наші бургери через сервіси доставки готової їжі (з якими ми успішно співпрацюємо).

Замовлення організації виїзних шашликів і барбекю в Smart Catering

Отже, чому ж саме ми? Тут ми будемо хвалитися тим, що маємо. Це необхідність, але все перераховане – абсолютна правда.

1) У нас у штаті дуже порядні та професійні люди. Це офіціанти, бармени, кухарі, менеджери, адміністратори.

2) У нашому арсеналі дві професійні бази в Києві з кухонним обладнанням, з приміщеннями і зонами для зберігання продуктів і необхідного інвентарю.

3) У нас є власний сервіс оренди посуду, текстилю, приладів та іншого обладнання для кейтеринг заходів будь-якого формату. Тобто, багато кейтерингових служб беруть це все у нас в оренду.

4) Ми маємо частку в бізнесі (є співзасновниками) компанії “Burger 41”, яка займається виготовленням бургерів у Києві. Завдяки цьому розширився асортимент нашого меню для барбекю. Сюди увійшли такі позиції, як “Street Food Standart” і “Street Food Multi”. Це тематичні барбекю-пікніки на виїзді (вулична їжа).

5) Нами напрацьовано чудовий досвід при підборі майданчиків для будь-яких подій. Ми зможемо запропонувати вам понад 150 різних за розміром, форматом і рівнем цін майданчиків по Києву та області. Ця база постійно розширюється, а наші партнерські домовленості з власниками локацій є актуальними і для наших клієнтів. У комплексній послузі ціна майданчика буде нижчою, ніж замовляти його оренду окремо.

Це одна з основних переваг, які дають нам змогу тішити своїх клієнтів чудовим сервісом і формувати хорошу справедливу ціну будь-якого кейтеринг заходу. Тепер ви знаєте, що нас цінують і вибирають не просто так. Відгуки замовників наших послуг знаходяться у відкритому доступі.

І ще трохи про те, як ми працюємо.

  • Опрацювання заявок становить не більше півгодини; наш відгук буде миттєвим.

Варто зазначити, що всі заявки ми оформляємо в Exel форматі. Це файл із кількох вкладок, де все логічно і зрозуміло описано і прораховано. Загальний бюджет/вартість на людину/загальна вартість/склад меню/вихід у грамах тощо.

  • Усі кейтерингові заходи ми супроводжуємо договорами та надаємо бухгалтерські та інші необхідні документи.
  • Ви завжди можете безкоштовно продегустувати страви із затвердженого меню перед заходом.
  • Ми запропонуємо вам широкий вибір варіантів меню для кейтеринг барбекю – від шашликів і нагетсів до меню Street Food.
  • Ми постараємося запропонувати вам розумне рішення і варіанти допомоги, навіть якщо у вас дуже гарячі терміни.
  • У нас сильна клієнтська підтримка – буквально 24/7. З вами працюватиме персональний менеджер, який відповідає за роботу з організації та проведення вашої барбекю події.

Клієнти цінують нас за компетентність, добропорядність і за цінову доступність наших послуг.

Краще завчасно замовляти організацію виїзного барбекю, десь за 2-3 дні до заходу. Але якщо раптом так вийшло, що терміни у вас підтискають, то зателефонуйте нам, і ми докладемо всіх своїх умінь і зусиль, щоб вам допомогти.

Контакти для оформлення замовлення:

Вашу заявку буде опрацьовано протягом півгодини.

Обслужимо від 2 до 1500 гостей.

Вартість кейтеринг барбекю на виїзді складається з:

  • Підготовчих робіт, включно з доставкою продуктів/обладнання до місця локації; сервірування. Щоб якісно підготуватися, прибуваємо на місце заздалегідь в обумовлений з вами час. Після заходу за собою прибираємо.
  • Роботи адміністраторів, офіціантів, кухарів і менеджерів.

Вартість організації пікніка – шашликів (барбекю) на виїзді – від 500 грн./особа.

Замовлення – від 15 000 грн.

Вартість проведення виїзних кейтеринг заходів

по Київській області від 20 000 грн.

Для проведення та організації кейтеринг заходів будь-якого формату ми задіюємо власні потужності. Хороша матеріально-технічна база, а також оптимально вигідні пропозиції за вартістю оренди майданчиків для пікніків та інших кейтеринг подій, дає нам змогу надавати якісну гідну послугу за доступною ціною.

Популярні варіанти меню для BBQ і пікніків від Smart Catering

  • Класичне меню-гриль (шашлик кількох видів, плов, ковбаски на грилі, овочі гриль, купати, міні-бургери/ сендвічі, брускети, канапе та інше).
  • Фірмове меню-гриль (пропонуються 3 основні страви: вирізка теляча/баранья нога/шия свиняча “на вогні”, а також класичний шашлик, салати, плов, міні-бутерброди/сендвічі/бургери, овочі на грилі, зелень і соління, канапе, інше).
  • Меню “Ситне” (або “Мега-меню”) – пропонуються 3 фірмові страви (стейки, яловичий ошийок або свиняча вирізка, запечені у фользі, окіст свинячий / бараняча нога цілими, приготовані на вогні).
  • Street Food – меню, стандарт – усі закуски вживаються стоячи. Це бургери і сендвічі, хот-доги і гарячі бутерброди, а також картопля різних видів, яка подається в індивідуальному пакуванні, BBQ ніжки і крила, нагетси, закуски і салати, інше. Усе це також можна подати в спеціальному оформленні.
  • Street Food – меню, мульти – “street-food” або вулична їжа народів світу. Німецькі ковбаски на грилі, шведські фрикадельки, м’ясо та овочі в лаваші, піти та піци, хот-доги, паелья, м’ясо BBQ, азіатська локшина та інше.
  • Меню-гриль “Мексиканське” (теляча/яловича/свиняча вирізка з мексиканськими спеціями і травами, тортилья/бурито в асортименті, фахітос із куркою на грилі, інше).
  • Рибне меню – гриль (сом (стейки), дорадо, річкова форель, юшка, сібас, палтус, лосось, раки/креветки).
  • Вегетаріанське меню-гриль (плов пропарений із родзинками/курагою/чорносливом, овочі на грилі, шашлик картопляно-сирний, хумус, інше).

Це лише найпопулярніші варіанти меню серед наших замовників. Асортимент завжди можна як доповнити, так і урізати відповідно до ваших уподобань.

Додатково ми організуємо для вас проведення майстер-класів із приготування шашликів, бургерів, ковбасок на грилі, плову, юшки, юшки або паельї.

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.