Ви зараз переглядаєте Організація виїзного барбекю в Києві та області

Організація виїзного барбекю в Києві та області

Ось і настав довгоочікуваний сезон для барбекю! Хоча гриль і шашлики – безумовні фаворити будь-якої пори року, – у літній і весняний періоди барбекю-пікнік на природі, приправлений ароматами запечених овочів і м’яса, особливо актуальний. Будь-яка подія – від дитячого дня народження і весілля до веселого корпоративу і неформальних переговорів, дійсно наповнюватимуть вас теплими спогадами, якщо ви довірите організацію свого заходу обізнаним і компетентним людям. І Smart Catering має у своєму штаті таких людей, а також має в своєму розпорядженні всі необхідні потужності та компетенції, щоб ваш барбекю пікнік пройшов весело, незабутньо і щоб це було доступно для вас.

Ми знаємо, що зараз абсолютно всім непросто, тому ми не тільки періодично розширюємо список своїх акційних пропозицій, а й оптимізуємо всі процеси для того, щоб вартість наших послуг стала ще більш доступною. Просимо зауважити, що оптимізація жодною мірою не відбивається на рівні та якості нашого сервісу. Але не будемо голослівними і розповімо, за рахунок чого нам вдається підтримувати незмінно гідний рівень послуг і справедливі доступні ціни.

1. Ми маємо в своєму розпорядженні дві виробничі бази в Києві, які укомплектовані кухонним обладнанням, інвентарем, приміщеннями для зберігання і всім необхідним для організації та проведення кейтеринг заходів будь-якого формату і рівня.

2. У нас працюють компетентні, добропорядні та професійні люди. Це адміністратори, менеджери, кухарі, офіціанти, техперсонал. Незважаючи на скрутні часи, ми не прагнули скорочувати або звільняти, навпаки, – ми шукали варіанти, щоб зберегтися, розширитися/переформатуватися. І нам це вдалося. У так звані непрості часи наш штат ще поповнився професійними кухарями та менеджерами, адже ми справді розширилися, злившись із крафтовим брендом з виробництва бургерів “Burger 41”, ставши їхніми співзасновниками та компаньйонами. Завдяки цьому факту розширився й асортимент нашого барбекю меню. Він поповнився такими позиціями, як “Street Food Standart” і “Street Food Multi”. Це барбекю-пікніки (тематичні) вуличної їжі на виїзді.

3) Також ми давно маємо власний бізнес (Rent-Event) оренди посуду, приборів, текстилю та необхідного обладнання для будь-яких кейтерингових заходів (так, інші кейтерингові компанії орендують це все у нас).

4. Під час розрахунку бюджету заходу однією зі статей витрат є вартість самої локації, місця проведення. І тут ми теж допомагаємо клієнтам скоротити витрати за рахунок довірчих домовленостей з майданчиками – партнерами (в нашій базі понад 150 різних локацій).

Як бачите, все це справді дає нам змогу значно мінімізувати витрати на наші послуги й утримувати доступні ціни. За це нас і цінують, про що красномовно говорять відгуки наших клієнтів.

Усі наші кейтеринг заходи супроводжуються договірними зобов’язаннями з наданням усієї необхідної документації.

Вартість організації шашликів на виїзді та барбекю

Організація заходу з приготуванням страв “на вогні” (або барбекю) передбачає не тільки професійну підготовку персоналу (кухарів, офіціантів, адміністраторів), а й дотримання всіх норм і правил безпеки, що передбачає робота на відкритому повітрі з вогнем. Ми маємо великий і позитивний досвід проведення виїзних барбекю (більше сотні заходів), тому нам абсолютно спокійно можна довіряти – ми і приготуємо смачно, і ваші гості будуть у безпеці.

Підготовка до події подібного формату також включає необхідні запобіжні заходи, що значною мірою впливає на безпеку організації барбекю події просто неба.

Вище ми вже зазначили, що під час проведення всіх своїх кейтеринг-заходів задіюються тільки наші власні сили і потужності. Ми маємо в своєму розпорядженні і обладнання, і посуд, і компетентних співробітників, а також велику базу партнерських локацій з дисконтною орендною вартістю. Завдяки всьому цьому при високому рівні сервісу ми пропонуємо розумні доступні ціни.

У вартість виїзного барбекю входить:

1) Робота адміністратора, кухарів, офіціантів, менеджерів на майданчику; сервірування та приготування страв.

2) Доставка посуду, меблів, текстилю та іншого необхідного обладнання.

3) Прибирання після події.

У вас завжди є можливість безкоштовної дегустації страв із затвердженого меню перед заходом.

Вартість виїзного барбекю по Києву становить від 500 грн./чол.

Мінімальне замовлення – 15 000 грн.

Вартість проведення кейтеринг подій по Київській області становить від 20 000 грн.

Здійснити замовлення виїзного пікніка BBQ по Києву та області краще за 48-72 години до вашого заходу. Якщо ж обставини склалися таким чином, що терміни ваші підтискають, то все одно зателефонуйте нам, і ми постараємося знайти гідне рішення.

Зробити це можна за телефоном +38(095) 282-30-65, mail:infosmartcatering@gmail.com, а також через форму на сайті.

Обробка заявки займає не більше 30 хвилин. Зможемо обслужити до 1500 осіб.

Також ми зможемо організувати і провести для вас бізнес-сніданок, кава-брейк, фуршет, банкет, звану вечерю, обід або будь-яку іншу кейтеринг подію.

Основні варіанти меню для пікніків і барбекю

Це неповний список форматів меню, – лише ті позиції, що користуються особливою популярністю серед замовників. У самих позиціях вказано тільки визначальний склад (основні страви). Будь-яке меню можна доповнити або скоротити за вашим бажанням.

  • Меню “Класичний гриль” (шашлики класичні, чебуреки/купати, ковбаски на грилі, плов, а також бутерброди, сендвічі, бургери – у форматі міні або звичайні, канапе, зелень, овочі/овочі, гриль, брускети тощо).
  • Меню “Фірмовий гриль” (яловича або теляча шия/вирізка свиняча/нога бараняча, шашлик класичний, овочі та овочі на грилі, салати, бутерброди, сендвічі, бургери – у форматі міні або звичайні, плов, соління, інше).
  • Стандартний “Street Food” – вулична їжа; всі закуски вживаються стоячи – з огляду на це продумується подача (у спеціальних упаковках). В основному складі крафтові бургери, картопля різних видів, гарячі бутерброди і сендвічі, крила, ніжки, нагетси bbq із закусками/салатами.
  • Мульти “Street Food” меню – вулична їжа народів різних країн. Фрикадельки в кисло-солодкому соусі, ковбаски гриль, паелья, м’ясо та овочі, приготовані в лаваші, піти, хот-доги, піца та інше.
  • Меню “Ситне. Мега”. Основу складають три фірмові страви (стейки, ошийок свинячий або яловичий запечені, нога бараняча/окіст свинячий цілим, приготовані на вогні).
  • Меню “Рибний гриль”. Основний склад: юшка, сібас/дорадо, сомові стейки, річкова форель, палтус/лосось, креветки/раки.
  • Меню “Вегетаріанський гриль”. В основі – рис, пропарений із сухофруктами, овочі гриль, хумус, шашлик картопляний, сир на грилі тощо).
  • Меню “Мексиканський гриль” (вирізка свиняча або яловича з мексиканськими травами, буріто і тортилья в асортименті, фахітос із куркою-гриль та інше).

Також надамо послугу з проведення майстер-класів для ваших гостей із приготування страв на грилі та вогні (бургерів і хот-догів, плову і ковбасок, шашликів і юшки).

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.