Ви зараз переглядаєте Виїзне барбекю в Києві та Київській області за доступною ціною

Виїзне барбекю в Києві та Київській області за доступною ціною

Компанія Smart Catering довгий час займається організацією виїзних пікніків-барбекю, а також кейтеринг-заходів на виїзд різного формату. Висока якість наших послуг і справедлива ціна – ось головні критерії, завдяки яким нас обирають. Незважаючи на те, що минулий сезон, можна сказати, провалився, нам все ж таки вдалося втримати свої позиції і зберегти незмінний сервіс гідного рівня і доступні ціни.

За рахунок чого розрахункова вартість будь-якої події у нас за належного рівня обслуговування нижча, ніж у багатьох компаній, що надають послуги кейтерингу?

Тут усе просто. У нашому арсеналі дві великі, повністю укомплектовані виробничі бази-кухні в Києві, а також власний сервіс з оренди обладнання, меблів, посуду, текстилю та приладів для виїзних заходів різних форматів (так, багато хто орендує все це у нас). Крім того, всі наші кухарі залишилися з нами; ми не стали нікого звільняти/скорочувати, а, навпаки, розширили свій бізнес, ставши співзасновниками компанії з виробництва крафтових бургерів “Burger 41”. Тому, вирішивши замовити для свого святкового пікніка тематичне меню з нашого арсеналу “Street Food меню” (стандарт або мульти), ви отримаєте воістину незабутнє гастрономічне задоволення. Наші бургери та бургеронабори успішно продаються, ставши фаворитами в найпопулярніших додатках із доставки їжі по Києву.

Ще клієнти відзначають наші широкі можливості при підборі локацій для проведення подій. Адже під час формування бюджету заходу, вартість самого майданчика іноді виявляється досить “кусючою”. Але для наших клієнтів, у комплексі всіх послуг, ціна локації буде набагато нижчою; іноді ця різниця у вартості сягає 30%. Наша база містить понад 150 найрізноманітніших локацій по Києву та області – від мінімалістичних до мегавеликих, приміром, таких, як ВДНГ або парк Іллі Муромця. Наші партнерські угоди з власниками майданчиків поширюються і на наших замовників.

Нас цінують і обирають, оскільки ми маємо всі можливості для пропозиції відмінного сервісу і доступної ціни. Це підтверджується численними відгуками наших клієнтів.

Усі наші заходи супроводжуються договірними зобов’язаннями та обов’язковим наданням усіх супутніх документів.

Як і де замовити організацію шашликів і барбекю на виїзд

Для замовлення виїзних шашликів і барбекю по Києву та області необхідно з нами зв’язатися за номером +38(095) 282-30-65, або написати на Email:infosmartcatering@gmail.com чи звернутися через форму на сайті. Наш відгук буде миттєвим, а опрацювання вашої заявки займе не більше півгодини. Зможемо обслужити від 2 до 1500 гостей.

Замовляти організацію барбекю краще завчасно, за 2-3 дні до його початку. Але навіть якщо ваші терміни вже горять, то ми в будь-якому разі запропонуємо вам гідний розумний вихід.

При формуванні вартості організації виїзного кейтерингу у форматі барбекю враховуються:

  • Страви із затвердженого меню, їх приготування та сервірування.
  • Робота персоналу (кухарів, адміністраторів, менеджерів, офіціантів).
  • Підготовка до події, включно з доставкою продуктів і всього обладнання на локацію, а також прибирання після проведення події.

Ціна барбекю на виїзді становить від 500 грн./особа.

Мінімальне замовлення – від 15 000 грн.

Мінімальна вартість проведення кейтеринг заходів

по Київській області становить 20 000 грн.

Усі виїзні кейтерингові заходи наша команда проводить своїми силами. Як уже було сказано, у нас свої професійні кухні, укомплектовані приміщення для зберігання продуктів, власне обладнання для пікніків, посуд, а також свої угоди з власниками при формуванні цін за оренду локацій. Завдяки цьому ми досягаємо гідних показників і за пропонованими своїм клієнтам цінами, і за кейтеринг сервісом.

Кейтеринг на виїзді, і робота з вогнем особливо, вимагають не тільки професіоналізму під час проведення події, а й дотримання певних норм безпеки. За плечима нашої команди сотні заходів барбекю формату, тому в ході підготовки свята вже закладаються всі необхідні заходи для забезпечення безпеки гостей.

Популярні види гриль – барбекю меню для проведення пікніків від Smart Catering

Цей список, звичайно ж, не є вичерпним. Тут ми перераховуємо лише найпопулярніші позиції – те, що користується найбільшим попитом. У самих меню так само вказуємо лише їхню основу.

За необхідності меню можна як розширити, так і скоротити залежно від ваших уподобань. Також звертаємо вашу увагу, що мінімальний вихід кількості їжі на 1 персону становить не менше 900 грам. Провівши безліч заходів, ми можемо з упевненістю стверджувати, що це є мінімально прийнятною нормою при проведенні свята на відкритому повітрі.

  • Класичне меню на грилі – в його основі класичні шашлики, і ковбаски гриль, а також плов, купати/чебуреки; з міні-закусок – бургери, сендвічі, бутерброди, канапе і брускети.
  • Меню-гриль на основі трьох фірмових страв – баранячої ноги на рожні, телячої шиї та свинячої вирізки; у складі також класичні шашлики, гриль-овочі, салати, плов і міні-закуски.
  • Меню “Street Food” (мульти і стандартне) – вулична їжа. Основа стандартного меню – супер смачні бургери (за рецептом крафтової бургерної “Burger 41”), картопля різних видів (в інд. пакуванні), а також хот-доги, гарячі бутерброди, сендвічі, нагетси, крила/ніжки bbq, всілякі салати і закуски. У мульти “street menu” додаються страви популярної вуличної їжі різних народів світу: ковбаски гриль, шаурма та інші страви в лаваші, піца, піта, фрикадельки, паелья та інше.
  • Мега-ситне гриль-меню – в основі 3 страви ошийок (свинячий або яловичий), стейки приготовані на вогні у фользі, бараняча нога або свинячий окіст, засмажені на рожні цілком.
  • Меню “Рибний гриль” – в основі сомові стейки, дорадо/сибас/форель/лосось/палтус, креветки, юшка, раки тощо.
  • Вегетаріанське меню – основу складають шашлики з картоплі та пропарений із сухофруктами плов, а також хумус і сир на грилі, овочі.
  • Меню “Барбекю-Мексика” – основний склад: фахіто з куркою на грилі, свиняча/яловича або теляча вирізка з травами і мексиканськими приправами, тортилья, буріто різних видів та інше.

Додатково проведемо для ваших гостей майстер-класи з приготування страв на грилі та вогні – шашликів, хот-догів, ковбасок, бургерів, плову, юшки. Це буде дуже захопливо!

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.