Ви зараз переглядаєте Організація барбекю на виїзді. Пікнік на природі в Києві та Київській області
Assorted delicious grilled meat with vegetable over the coals on a barbecue

Організація барбекю на виїзді. Пікнік на природі в Києві та Київській області

Команда Smart Catering займається організацією кейтеринг заходів, а також виїзних барбекю пікніків. Відмінний сервіс і справедлива вартість – це те, основне, завдяки чому нас обирають. Події формату барбекю – це все ж таки сезонні заходи (весна, літо); а минулий сезон був не зовсім сприятливим і вдалим для багатьох бізнесів. Наша компанія теж пережила непрості часи, але все ж таки ми змогли не тільки втриматися “на плаву”, а й посилити деякі свої позиції, розширити сфери своєї діяльності, водночас зберігши незмінно високий рівень послуг, що пропонуються, і доступні ціни. Далі ми розповімо, чому і за рахунок чого будь-яка кейтерингова подія, замовлена у нас, за належного сервісу буде більш бюджетною для клієнта, ніж у багатьох інших кейтерингових служб.

Ми володіємо двома великими, повністю укомплектованими виробничими базами-кухнями в Києві та власним сервісом оренди необхідного обладнання, посуду, меблів, текстилю, приладів для кейтеринг-заходів різних форматів (усе правильно, багато служб беруть усе це в нас в оренду). Крім цього, наш чудовий персонал – а це добрі, порядні, професійні люди, – всі вони залишилися з нами, так як ми не прагнули до звільнень і скорочень, а, зовсім навпаки, ми розширили і наростили свій бізнес, злившись “частками” з компанією з виготовлення крафтових бургерів “Burger 41”. І якщо ви все ж таки наважитесь обрати для свого пікніка меню з нашого асортименту “Street Food Menu” (мульти або стандарт), то гарантовано отримаєте незабутнє гастро-задоволення. Наші бургери – це саме бургери. Справжні – такі, якими вони мають бути за всіма “бургероканонами”. Вони користуються доволі великою популярністю, про що свідчать численні відгуки в мережі.

Також замовниками кейтерингових послуг відзначені наші широкі можливості при підборі майданчиків для проведення заходів. Не секрет, що під час розрахунку бюджету події, ціна самої локації часом може бути досить високою. Для наших же клієнтів вартість майданчика, включена в комплекс усіх послуг, буде набагато нижчою; ця різниця в ціні може досягати від 10% до 30%. У нашій базі вже міститься понад 150 різних майданчиків по Києву та області – від невеликих до мегамасштабних, наприклад, таких, як парк Іллі Муромця або ВДНГ. Наші угоди з майданчиками – партнерами діють і для наших клієнтів.

Як бачите, ми маємо всі можливості, практично “замкнутий цикл” для пропозиції вам хорошого сервісу і хорошої ціни.

Усі наші кейтерингові події підкріплені договірними угодами та наданням усіх необхідних документів.

Замовити організацію виїзних шашликів і барбекю

Замовлення шашликів і барбекю на виїзді, а також інших кейтеринг заходів по Києву та області – контакти:

Наша відповідь буде швидкою, практично миттєвою, а опрацювання заявки займе не більше 30 хвилин. Можемо обслужити до 1500 ваших гостей.

Здійснювати замовлення вашої кейтеринг події краще заздалегідь, за 2 або 3 дні до початку. Але навіть коли терміни підтискають, наберіть нас, – ми постараємося запропонувати вам гідне і розумне рішення.

При формуванні вартості організації кейтерингу у форматі виїзного BBQ (барбекю) враховуються:

  • Приготування та сервірування закусок/страв згідно із замовленим меню.
  • Роботу всього персоналу (підготовчу і на самому майданчику).
  • Підготовка до події; сюди ж входить доставка продуктів, меблів, посуду, необхідного інвентарю та обладнання.
  • Прибирання після проведення заходу.

Вартість барбекю на виїзді – від 500 грн./особа.

Замовлення (мінімальне) становить від 15 000 грн.

Замовлення проведення кейтеринг заходів

по Київській області становить від 20 000 грн.

Усі наші кейтеринг події проводяться власними силами. Вище ми написали про те, що у нас є повністю укомплектовані кухні, спеціальні зони і приміщення для зберігання інвентарю та продуктів, власні – посуд, прилади та інше обладнання для кейтеринг пікніків, а також довірчі домовленості з локаціями-партнерами при формуванні орендної ціни. Завдяки всьому цьому ми цілком спроможні і в гідному сервісному обслуговуванні, і за цінами, які пропонуємо клієнтам.

Гриль – барбекю меню для проведення пікніків від Smart Catering

Безумовно, цей список не можна вважати вичерпним. Тут вказані лише найбільш “ходові” позиції – ті, що користуються підвищеним попитом. Склад самих позицій так само містить лише основу.

За бажанням меню можна скоротити або доповнити залежно від уподобань.

  • Класичне гриль меню (шашлики, ковбаски-гриль, плов, купати, овочі/овочі гриль, міні-сендвічі/бутерброди/бургери, канапе, інше).
  • Гриль меню “Фірмове” (теляча шия / свиняча вирізка / бараняча нога на рожні, шашлик класичний, салати, плов, овочі та овочі гриль, міні-бургери / сендвічі / бутерброди, соління, інше).
  • Street Food меню (стандарт) – коли всі страви підбираються так, щоб їх зручно було їсти стоячи. Це бургери, сендвічі, гарячі бутерброди, картопля (подається в індивідуальному пакуванні), BBQ крила, нагетси, ніжки, салати, закуски та інше. Усе це можливо подавати в спеціально підібраних упаковках.
  • Мульти-меню “Street Food” – це вулична їжа народів світу. Ковбаски гриль, фрикадельки, м’ясо/овочі в лаваші, піти, піца, хот-доги, паелья, та інше.
  • Ситне (або мега-меню) – основу складають 3 фірмові страви (стейки, свинячий або яловичий ошийок у фользі, свинячий окіст / бараняча нога, запечені на вогні цілком).
  • Гриль меню “Рибне” (юшка, стейки із сома, сібас, річкова форель, лосось, дорадо, палтус, раки/креветки).
  • Вегетаріанське меню (плов пропарений з курагою або з родзинками і чорносливом, овочі гриль, хумус, картопляно-сирний шашлик, інше).
  • Меню “Мексиканське” (яловича або свиняча вирізка з мексиканськими приправами, буріто, тортильї, фахітос із куркою, приготованою на грилі та інше).

Проведемо додатково для ваших гостей захопливі майстер-класи з приготування страв/закусок на грилі та вогні – бургерів, шашликів, ковбасок, хот-догів, юшки, плову.

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.