Ви зараз переглядаєте Виїзний кейтеринг барбекю на ВДНГ

Виїзний кейтеринг барбекю на ВДНГ

ВДНГ і його розкішні зони для відпочинку на будь-який смак – ну, який же киянин не знає це чудове місце! Тут і справді чудово відпочивається і з сім’єю, і з колегами по роботі. Будь-який захід на ВДНГ – весілля, день народження дитини або веселий корпоратив, стане дійсно пам’ятною подією. Краса природи, що милують око, роздолля і свобода роблять свою добру справу. Також важливим фактором на користь такого відпочинку є його доступність. Організувати шашлики або барбекю на ВДНГ в компанії близьких людей – недороге і гідне задоволення. Ми впевнено заявляємо це, тому що саме тут, у парку ВДНГ, ми провели не один десяток подібних заходів. І сміливо можемо сказати, що це одна з наших улюблених локацій для організації та проведення виїзних кейтеринг подій. Ми знаємо про це місце все, оскільки часто тут буваємо, проводимо заходи, а також маємо хороші партнерські домовленості з цією локацією. Ваше свято під нашим чуйним супроводом пройде чудово: ми підберемо найоптимальніший варіант меню для вас, а найкращі зони для барбекю та повноцінного відпочинку будуть у вашому повному розпорядженні.

Ця зона відпочинку ідеально підходить не тільки для барбекю та шашликів. Наприклад, ми пропонуємо своїм клієнтам дуже цікавий варіант дитячого дня народження на ВДНГ. Діти, як правило, не дуже прихильні до м’ясних страв, приготованих на вогні. І наша команда розробила спеціальний варіант меню для таких випадків – з бургерами, картоплею різних видів, сендвічами, хот-догами і бутербродами.

Особливо зазначимо, що наші бургери, хот-доги, сендвічі та бургеронабори не мають нічого спільного з закладами громадського харчування технологіями. Ми є співзасновниками двох бургерних у Києві під маркою “Burger 41”. Тому наші бургери – це справжнісінькі бургери, приготовані за спеціальною рецептурою, доставленою прямо з Німеччини. Бургероваріативність – практично будь-яка; до них також подаються смачні, спеціально підібрані закуски та соуси. Принаймні, ваші діти знатимуть, що собою являє справжній бургер.

Такий вид меню “з бургерами і картоплею” чудово підходить і дорослим. Ви отримуєте справжній якісний продукт і гастрономічну насолоду. Можливо, надалі ви станете постійними покупцями наших бургерів і бургеронаборів, які зараз успішно продаються через сервіси доставки готової їжі.

Замовлення організації шашликів і барбекю на виїзді в Smart Catering

Чому ми? Тут ми розповімо про те, які можливості та компетенції маємо в своєму розпорядженні. Будемо хвалитися, але це є необхідністю, щоб у вас була вся необхідна інформація під час вибору кейтеринг-партнера.

1) Наш штат складається з порядних і професійних людей, більша половина яких з нами з першого дня нашого існування. Це бармени, кухарі, офіціанти, адміністратори та менеджери. Завдяки злиттю з компанією з виробництва бургерів “Burger 41”, наші лави ще поповнилися професійними кухарями і менеджерами, які знають свою справу. Завдяки цьому також розширився формат нашого меню саме для тематичних барбекю заходів – “Street Food Menu” (Stadart, Multi), вулична їжа народів світу.

2) У нас дві величезних “кейтеринг-бази” в Києві. Це обладнані та укомплектовані кухні, спеціальні зони і приміщення для зберігання всього необхідного (продуктів, тари, інвентарю).

3) Rent-Event – це ще один наш бізнес – сервіс оренди необхідного інвентарю та обладнання для кейтеринг заходів будь-якого рівня і формату (посуду, приладів, текстилю, меблів тощо). Інші кейтерингові компанії всю цю “атрибутику” беруть у нас.

4) У нас широкі можливості з підбору локацій для подій різного масштабу і рівня. Це 150+ майданчиків – партнерів по Києву та області. У комплексній кейтеринг послузі вартість локації для наших клієнтів буде нижчою, ніж замовлення її оренди окремо.

Це лише основне, – те, що дає нам змогу надавати своїм клієнтам чудові кейтеринг послуги та формувати розумні ціни.

І ще кілька слів про себе і про наш клієнтський сервіс.

  • Вашу заявку буде опрацьовано максимум за 30 хвилин; наша відповідь на ваше звернення буде моментальною.

Кошторис вашого заходу з описом формату, складу меню, цінами, виходами порцій у грамах та інше надаються в Exel. Це файл із вкладками, де структурована вся необхідна інформація. Все описано чітко, грамотно і логічно.

  • Якщо побажаєте, то ви зможете в будь-який час безкоштовно скуштувати страви та закуски з обраного вами меню.
  • Кейтеринг заходи, які ми проводимо, супроводжуються договорами (з описом послуг та їх вартості, а також порядку надання, графіком оплат, відповідальними особами) та іншими необхідними документами.
  • Ми не тільки запропонуємо вам справді великий вибір меню формату барбекю – від шашликів до Street Food меню, а й за потреби оперативно розробимо ваш, персональний варіант.
  • Ми застосуємо всі свої можливості, щоб запропонувати вам прийнятне рішення, навіть коли ви дуже поспішаєте, а терміни підтискають.
  • У нас відмінний (24/7) клієнтський сервіс. Ми завжди на зв’язку; питання розв’язуються “на льоту”; за вами і вашою кейтеринг-подією буде прикріплений персональний менеджер.

Тепер і ви знаєте, чому нас цінують і обирають; чому наш сервіс високого рівня і за рахунок чого наші ціни є дуже доступними.

Організацію свого виїзного барбекю заходу все ж варто замовляти хоча б за 48-72 години до його початку. Але всі ми люди, і розуміємо, що іноді у вас можуть виникнути складнощі з термінами. Просто зателефонуйте нам, і ми постараємося вам допомогти і запропонувати максимально розумне рішення.

Контакти для ваших заявок:

Наша відповідь надійде одразу, протягом кількох хвилин.

Готові до обслуговування від 2 до 1500 ваших гостей.

Ціна виїзних шашликів і барбекю складається з:

  • Підготовчих робіт, зокрема, доставку обладнання, меблів, посуду, текстилю та необхідного інвентарю, а також продуктів на місце проведення події. Щоб гідно підготуватися, ми прибуваємо на локацію завчасно (час обговорюємо з вами).
  • Приготування та сервірування закусок і страв згідно з обраним меню.
  • Роботи персоналу (кухарів, офіціантів, менеджерів та адміністраторів).
  • Прибирання після події.

Вартість організації виїзного пікніка – шашликів (барбекю) – від 500 грн./особа.

Замовлення (мінімальне) – від 15 000 грн.

Вартість проведення виїзних кейтеринг заходів

по Київській області від 20 000 грн.

Щоб організувати і провести кейтеринг захід будь-якого формату ми використовуємо тільки свої потужності. Відмінне матеріально-технічне забезпечення і збалансовані пропозиції за ціною оренди самих локацій для барбекю та інших виїзних кейтеринг заходів, сприяє наданню нашою командою якісних гідних послуг за доступною вартістю.

Основні (популярні) варіанти меню для виїзних барбекю і пікніків від Smart Catering

  • Меню-гриль “Класичне” (шашлики, плов, ковбаски-гриль, купати, міні-сендвічі, бутерброди, міні-бургери, свіжі овочі, зелень, овочі гриль, канапе, брускети та інше).
  • Фірмове гриль меню (теляча вирізка/свиняча шия/баранча нога “на вогні”, класичний шашлик, плов, салати, овочі/овочі гриль, міні-сендвічі/бутерброди/бургери, канапе, соління, інше).
  • Стандартне меню “Street Food” – усі закуски підбираються таким чином, щоб їх було зручно вживати стоячи. Гостям пропонуються бургери, гарячі бутерброди, сендвічі, картопля різних видів (в індивідуальному пакуванні), барбекю крила/ніжки і нагетси з салатами та іншими закусками, які можна подавати в спеціально підібраних пакуваннях для цього випадку.
  • Street Food (мульти) – вулична їжа народів різних країн. Фрикадельки, ковбаски гриль, піти, м’ясо та овочі в лаваші, хот-доги, піца, паелья, азіатська локшина та інше.
  • Мега-меню “Ситне” – в його основі три фірмові страви (стейки, яловичий або свинячий ошийок запечений у фользі, бараняча нога/свинячий окіст, приготовані цілком на вогні).
  • Рибне гриль меню (юшка, сом (стейки), річкова форель, сібас, дорадо, лосось, палтус, раки і креветки).
  • Меню “Вегетаріанське” (плов – пропарений із родзинками/чорносливом/курагою, хумус, овочі гриль, шашлик із картоплі, сир на грилі та інше).
  • Мексиканське меню (свиняча/яловича вирізка з мексиканськими травами і спеціями, тортильї, буріто в асортименті, фахітос із куркою – гриль, інше).

Ми перерахували тільки найпопулярніші види меню. Будь-який формат можна завжди як розширити/доповнити, так і звузити залежно від вашого бажання.

Додатково організуємо для ваших гостей майстер-класи зі страв на вогні з приготуванням бургерів, шашликів, плову, ковбасок на грилі, юшки, юшки, юшки або паельї.

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.