Ви зараз переглядаєте Організація виїзного барбекю. Пікнік на природі

Організація виїзного барбекю. Пікнік на природі

Природа й аромат м’яса, що тліє на вугіллі, – що може бути краще? Компанія Smart Catering влаштує для вас найкращий пікнік цього сезону! Це може бути весілля, день народження або будь-яке сімейне свято, а також ділові переговори та корпоративні заходи всіх форматів.

Наші клієнти цінують нас за професіоналізм, доброчесність і, звичайно ж, за доступність наших послуг. Наявність власного обладнання (меблів, посуду, текстилю) дає нам змогу вирішувати всі питання оперативно і значно мінімізувати фінансові витрати.

Ще нас обирають за те, що в нашому арсеналі понад 150 найкращих майданчиків Києва та області на будь-який смак і бюджет, а також різні формати меню для BBQ – пікніків. Цей список постійно розширюється. Також при розрахунку вартості локацій наші партнерські домовленості з власниками майданчиків поширюються і на клієнтів Smart Catering. Варто зазначити, що ми укладаємо договори та надаємо всі необхідні документи в день проведення заходу.

Замовити виїзне барбекю від Smart Catering

Тут ми поетапно розпишемо алгоритм організації BBQ пікніка нашою командою.

1. Все починається з підбору відкритого майданчика для проведення заходу. Це може бути берег озера, річки, паркова зона, ліс, поле, заміський будинок. Ми залюбки запропонуємо клієнту свій варіант локації, або за потреби організуємо барбекю на його території.

2 Визначення формату меню (класика, street-food, вегетаріанське, рибне; для сімейного відпочинку, корпоративу, весільного торжества). Ми запропонуємо вам кілька варіантів BBQ – меню для вашої події.

Ви завжди можете безкоштовно продегустувати страви із затвердженого вами меню.

3. організація культурної програми заходу (дартс, волейбол, футбол, спортивні квести, інтелектуальні змагання, дискотека, музичний супровід події). Для дитячих свят ми запросимо професійних аніматорів.

4. На фінальному етапі ми прораховуємо вашу заявку, узгоджуємо всі нюанси і укладаємо договір на організацію кейтеринг барбекю. У договорі обов’язково вказуються всі дані про майбутню подію (місце і дата проведення, перелік і вартість всіх послуг, порядок взаєморозрахунків, відповідальні особи).

Вартість організації барбекю кейтерингу в Києві та області

BBQ кейтеринг вимагає не тільки компетентного підходу під час організації всіх процесів, але також і дотримання правил безпеки. Наша команда протягом багатьох років обслуговує виїзні заходи подібного формату, і за нашими плечима гідний досвід вирішення всіх цих питань на високому рівні. Сам процес підготовки вже містить у собі всі необхідні запобіжні заходи, що є ключовим фактором проведення барбекю під відкритим небом.

Всі наші заходи проводяться власними силами. У нас своє обладнання, свій посуд, свій персонал, свої довірчі домовленості з пропонованими локаціями. І все це дає нам можливість пропонувати своїм клієнтам гідний сервіс і доступні ціни.

У вартість організації виїзного кейтерингу у форматі BBQ входить:

    • Приготування страв згідно із затвердженим меню; сервірування.

    • Робота кухарів, офіціантів і (за потреби) допоміжного персоналу.

    • Роботи з підготовки події та прибирання після її проведення, а також доставка страв, продуктів, обладнання до місця локації.

Ціна барбекю на виїзді становить від 500 грн./особа.

Мінімальне замовлення – від 15 000 грн.

Для замовлення виїзного BBQ по Києву та Київській області зв’яжіться з нами за телефоном +38(095) 282-30-65, або за допомогою Email:infosmartcatering@gmail.com чи через форму на нашому сайті.

Відгук/обробка вашої заявки займе не більше 30 хвилин. Обслужимо будь-яку кількість гостей.

Краще замовляти організацію заходу заздалегідь, за 48 годин до його початку, але навіть якщо у вас підтискають терміни, то зателефонуйте нам, ми постараємося запропонувати вам відповідний гідний варіант.

Також наша команда допоможе вам з організацією, кава-брейків, бізнес-сніданків, званих обідів і вечерь, банкетів і фуршетів.

Основні (популярні) види меню для BBQ від Smart Catering:

    • Класичне гриль меню (шашлики, ковбаски-гриль, плов, купати, овочі/овочі гриль, міні-сендвічі/бутерброди/бургери, канапе, інше).

    • Фірмове гриль меню (теляча вирізка/свиняча шия/баранча нога “на вогні”, класичний шашлик, плов, салати, овочі/овочі гриль, міні-сендвічі/бутерброди/бургери, канапе, соління, інше).

    • Street Food меню (стандарт) – коли всі страви підбираються так, щоб їх зручно було їсти стоячи. Це бургери, сендвічі, гарячі бутерброди, картопля (подається в індивідуальному пакуванні), BBQ крила, нагетси, ніжки, салати, закуски та інше. Усе це можливо подавати в спеціально підібраних упаковках.

    • Street Food (мульти) – вулична їжа народів різних країн. Фрикадельки, ковбаски гриль, піти, м’ясо та овочі в лаваші, хот-доги, піца, паелья, азіатська локшина та інше.

    • Ситне (або мега-меню) – основу складають 3 фірмові страви (стейки, свинячий або яловичий ошийок у фользі, свинячий окіст/ бараняча нога, запечені на вогні цілком).

    • Рибне гриль меню (юшка, сом (стейки), річкова форель, сібас, дорадо, лосось, палтус, раки і креветки).

    • Вегетаріанське меню (плов, пропарений з курагою або з родзинками та чорносливом, овочі гриль, хумус, картопляно-сирний шашлик, інше).

    • Мексиканське меню (свиняча/яловича вирізка з мексиканськими травами і спеціями, тортильї, буріто в асортименті, фахітос із куркою – гриль, інше).

Тут ми вказали лише найпопулярніші формати меню серед наших клієнтів. Асортимент завжди можна доповнити або урізати за вашим бажанням.

Додатково ви можете замовити проведення різних майстер-класів. Наприклад, із приготування бургерів, плову, шашликів, кобасок на грилі, юшки, юшки, паельї.

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.