Ви зараз переглядаєте Організація виїзних шашликів і барбекю в Києві та Київській області

Організація виїзних шашликів і барбекю в Києві та Київській області

Ось і настав довгоочікуваний час BBQ! Звичайно, шашлики і гриль актуальні в будь-який сезон року, але навесні і влітку природа сама немов підштовхує кожного зануритися в аромати вугілля, яке тліє, і свіжих овочів та м’яса, які димлять на них. Ну, яке ж свято в цей період року без шашликів і гриля? Та й ділові переговори в неформальній обстановці на свіжому повітрі і зі стравами, приготованими на вогні, напевно, пройдуть успішно і будуть продуктивними.

Команда Smart Catering знає, як організувати ваш барбекю – пікнік грамотно, професійно і так, щоб це було доступно кожному. Адже ми розуміємо, що зараз непрості часи настали абсолютно для всіх, тому ми постійно переглядаємо вартість своїх послуг у бік їх максимальної доступності. Робити це не так легко, але все ж нам поки що це вдається. Дві виробничі повністю укомплектовані всім необхідним бази в Києві, а також наявність власного обладнання для проведення заходів, посуду, текстилю, меблів і приладів – все це дає змогу мінімізувати витрати й утримувати ціни для своїх клієнтів. Ще під час формування кошторису проведення заходу чималу роль відіграє вартість самої локації, тож наші домовленості з майданчиками-партнерами (а їх понад 150 по Києву та області) поширюються і на наших клієнтів.

Нас цінують тому, що ми завжди здатні запропонувати відмінний сервіс і доступну вартість. Про це свідчать численні відгуки наших клієнтів, багато з яких стали для нас добрими друзями.

Усі свої заходи ми супроводжуємо укладенням договорів з подальшим наданням усіх підзвітних документів.

Вартість організації барбекю на виїзді

Організація відпочинку зі стравами “на вогні” або BBQ має на увазі не тільки професіоналізм адміністраторів, кухарів, офіціантів і аніматорів, а й скрупульозне дотримання правил безпеки під час роботи з вогнем просто неба. Команда Smart Catering провела понад сотню виїзних заходів такого формату, тому нам справді можна довірити не лише приготування смачних страв, а й безпеку ваших гостей. До того ж, при підготовці свята, в сам цей процес вже включені всі необхідні запобіжні заходи, і це більшою мірою визначає безпеку проведення барбекю на свіжому повітрі.

У проведенні кейтеринг подій і свят ми задіюємо власні сили. У нас є і потрібне обладнання, і посуд, і свій персонал, а також довірчі угоди з власниками пропонованих нами локацій. Завдяки цьому в нас гідні і ціни, і сервіс.

Що входить у справедливу ціну барбекю на виїзді:

1) Робота кухарів та обслуговуючого персоналу на майданчику; приготування та сервірування страв.

2) Доставка продуктів і необхідного обладнання, посуду, текстилю, меблів.

3) Прибирання після обслуговування.

Вартість виїзного кейтеринг барбекю по Києву становить від 500 грн./чол.

Мінімальне замовлення – від 15 000 грн.

Мінімальне замовлення для Київської області становить 20 000 грн.

Замовити виїзний пікнік BBQ по Києву та області можна за телефоном +38(095) 282-30-65, за допомогою mail:infosmartcatering@gmail.com або надіславши заявку через форму на нашому ресурсі. Наш відгук буде швидким, а опрацювання вашої заявки займе не більше 30 хвилин. Зможемо обслужити від двох до 1500 осіб.

Якщо ви плануєте барбекю на природі, то краще подбати про це заздалегідь, і відправити нам заявку хоча б за 48 годин до початку заходу. Але якщо раптом у вас склалися певні обставини, і вам потрібно дуже швидко організувати свято, то ми зробимо все, щоб допомогти вам. Просто зателефонуйте нам.

Також ми допоможемо вам у гідному проведенні, бізнес-сніданків, кава-брейків, фуршетів, банкетів, званих вечерь і обідів.

Переваги замовлення організації барбекю в Smart Catering

  • Ваші заявки будуть оперативно опрацьовані та оформлені (відгук/обробка не більше 30 хвилин).
  • Наші клієнти завжди можуть скористатися нашими пропозиціями щодо вибору локацій для проведення заходу. При цьому вартість самого майданчика в комплексі всіх послуг з організації барбекю пікніка буде набагато нижчою для вас, ніж замовлення тієї ж локації окремо. Ми також із задоволенням організуємо пікнік і на вашій території, і в будь-якому місці Києва та Київської області.
  • Ми запропонуємо вам варіанти допомоги, навіть якщо у вас горять усі дедлайни, і вам потрібно організувати все дуже швидко. Ми постараємося знайти таке рішення, щоб воно влаштовувало і вас, і нас.
  • Широкий вибір видів меню для виїзного барбекю: від класичних шашликів до Street Food меню.
  • Ви завжди зможете продегустувати страви з обраного меню перед заходом.
  • Ми маємо у своєму розпорядженні власні професійні “бази-кухні”, власне обладнання, посуд, текстиль, прилади, меблі.
  • У нашому штаті досвідчені професіонали: офіціанти, бармени, кухарі, техперсонал.
  • Клієнтська підтримка буквально 24/7. За вами закріплюється менеджер, який буде вести з вами всю роботу з організації вашого барбекю заходу.
  • Ми укладаємо договори із замовниками на надання послуг і надаємо всі бухгалтерські документи.

Основні варіанти меню для пікніків і барбекю

  • Меню-гриль “Класичне” (шашлики, плов, ковбаски-гриль, купати, міні-сендвічі, бутерброди, міні-бургери, свіжі овочі, зелень, овочі гриль, канапе, брускети та інше).
  • Гриль меню “Фірмове” (теляча шия / свиняча вирізка / бараняча нога на рожні, шашлик класичний, салати, плов, овочі та овочі гриль, міні-бургери / сендвічі / бутерброди, соління, інше).
  • Стандартне меню “Street Food” – усі закуски підбираються таким чином, щоб їх було зручно вживати стоячи. Гостям пропонуються бургери, гарячі бутерброди, сендвічі, картопля різних видів (в індивідуальному пакуванні), барбекю крила/ніжки і нагетси з салатами та іншими закусками, які можна подавати в спеціально підібраних пакуваннях для цього випадку.
  • Мульти-меню “Street Food” – це вулична їжа народів світу. Ковбаски гриль, фрикадельки, м’ясо/овочі в лаваші, піти, піца, хот-доги, паелья, та інше.
  • Мега-меню “Ситне” – в його основі три фірмові страви (стейки, яловичий або свинячий ошийок запечений у фользі, бараняча нога/свинячий окіст, приготовані цілком на вогні).
  • Гриль меню “Рибне” (юшка, стейки із сома, сібас, річкова форель, лосось, дорадо, палтус, раки/креветки).
  • Меню “Вегетаріанське” (плов – пропарений із родзинками/чорносливом/курагою, хумус, овочі гриль, шашлик із картоплі, сир на грилі та інше).
  • Меню “Мексиканське” (яловича або свиняча вирізка з мексиканськими приправами, буріто, тортильї, фахітос із куркою, приготованою на грилі та інше).

Звертаємо вашу увагу, що тут вказані лише деякі формати меню, які користуються особливим попитом серед наших клієнтів. Асортимент страв завжди можливо розширити або скоротити згідно з вашими вподобаннями.

Додатково надаємо послуги з проведення різноманітних майстер-класів із приготування страв на вогні для ваших гостей (бургерів, шашликів, плову, ковбасок, юшки, хот-догів).

Напишіть нам

Кільцева дорога, 3-А, Київ, 08131

infosmartcatering@gmail.com | +38 (095) 282-30-65

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.